pio63 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam Podłączyłem ostatnio vaga i wszedłem w klimatyzacje i zauważyłem, że moje kodowanie panelu sterowania klimatronica to same zera 00000. Zastanawiam się czy to jest prawidłowe kodowanie dla mojego auta A4 AWX 1,9 TDI 130 2001r. Dodam tez że mam problem z klimatyzacją, nie chłodzi. Sperawdziłem vagiem nie ma błedów, grupa 001 pole 1 włączona klima jest 0,8A: pole 2 56%; pole 3 16%; pole 4 3 bar, temperatura powietrza 8C. Czy to kodowanie może być przyczyną niedziałania klimatyzacji? z góry dziękuje za każdą podpowiedź. pozdrawiam
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 00?xx: Chassis 0 = Sedan/Avant 1 = Cabrio 00x?x: Heated Windshield 0 = Heated Windshield not installed 1 = Heated Windshield installed 00xx?: Sunroof 0 = No Sunroof OR Normal Sunroof 1 = Sunroof with Solar Cells
letallec Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Takie kodowanie jest mozliwe. Oooo właśnie boberek je opisał
pio63 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dzięki za expresową odpowiedź. Musze szukać czegoś innego tylko zastanawiam sie od czego zacząć. Mechanicy w moim rejonie chcą rozbierać pół samochodu więc wole sam poszukać na tyle ile jest to możliwe. Może podpowiecie co jeszcze zbadać vagiem jeżeli chodzi o klizmę no i jak to zrobić bo ja raczkuje dopiero w vagowaniu. pozdrawiam
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 zobacz wszystkie silniczki czy nie spadło jakies cięgno tak miałem w golfie i cały czas dawało gorącym powietrzem albo poprostu jedz nabij klime
Rekomendowane odpowiedzi