tomik77 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam! Czy w silniku benzynowym wymienia się filtr paliwa? W instrukcji znalazłem zalecenia co do wymiany filtra ale dla silników diesla. Jak to wygląda przy benzynie? Jeśli tak, to co ile? Poprzednio miałem diesla i stąd te przyzwyczajenia. Pozdrawiam
ozi_wells Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 tak wymienia sie. i jezeli jeszcze nie wymieniales to sobie wymien. najlepiej jak bedziesz robił wymiane oleju i filtrów.
tomik77 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 A co ile kilometrów wymieniać? Trzeba podpinać pod VAGa po wymianie?
ozi_wells Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nie nie trzba podpinac pod vaga po wymianie wystarczy wymienic. ja wymieniłem jak kupiłem auto razem ze wszystkimi plynami i filtrami i rozrządem taki duzy przeglą po zakupie uzywki no i mysle ze tak po 30-40tys od wymiany wymienie znowu.
Siwy1122 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja przy naszym paliwie wymieniam raz na rok :gwizdanie: a 30-40 tys na pewno nie robię
Gornano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nie patyczkuj sie tylko wymieniaj koszt bardzo mały a zawsze mozesz tylko zyskac poza tym jak masz dostęp do kanału to samemu wymienisz, jakies 15min roboty.
Marcel 44 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie patyczkuj sie tylko wymieniaj koszt bardzo mały a zawsze mozesz tylko zyskac poza tym jak masz dostęp do kanału to samemu wymienisz, jakies 15min roboty. A gdzie ten filter się znajduje?.
Yelo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Koszty filtra paliwa są śmieszne, ja wymieniam razem z olejem.
Marcel 44 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 w podwoziu Ja też cię lubię. Więcej uśmiechu w życiu pomaga wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi