Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BLB] Moje czarne 4 kółka - UPDATE (169,4KM i 385,0Nm)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowy zderzak zdecydowanie dodał uroku... :good: ja bym na Twoim miejscu pozostal przy grillu od s-line.... :naughty:

Opublikowano

Gratuluje zakupu :) Bardzo ładne sztuka, a zarazem dobra podstawa do upiększania :):good:

Opublikowano

Furka po konkrecie ładna zadbana a to duży plus :good: , tylko brakuje gadżetów z forum :mysli:

Opublikowano

UPDATE:

Dzisiaj nareszcie, po długim leżakowaniu w garażu sprężynki od s-line'a znalazły się na swoim miejscu. Na razie na zwykłych amorkach 1BA, dopóki nie doczekają swojego żywota. Wtedy prawdopodobnie dokupię amorki 1BE. Autko całkiem ładnie siadło i myślę, że jest już gotowe na nowe 18'' felgi RS4, które czekają w garażu na przyjazd opon no i oczywiście montaż. :)

Poniżej małe porównanie przed i po (auto trochę usyfione, ale pogoda nas nie rozpieszcza :tongue4:):

pc045599.jpg

hpim3608.jpg

Furka po konkrecie ładna zadbana a to duży plus :good: , tylko brakuje gadżetów z forum :mysli:

Ramki klubowe już zamówione, niebawem auto będzie oflagowane. :kox:

Opublikowano

jak założysz inna felgę będzie piękny efekt z tymi sprężynkami... fajnie siadła ... :good:

Opublikowano

podoba mi się :naughty: tył opadł niżej ale to normalka w a4

jak założysz 18" będzie :kox:

pozdro antonio :hi:

Opublikowano

Sorry ale wygląda jak seria :)

opadła dobrze, tylko te alu tak robią bo chyba 15"

Opublikowano

e3c8d48a616b9e9e.jpg

to ładnie opadło :)

a czy tutaj jest 1BE??

Opublikowano

to ładnie opadło :)

Śledziłem Twoje potyczki w temacie obniżania zawieszenia i muszę przyznać, że dla mnie to już hardcore :kox:. Wygląd powalający! Jednak to co teraz mam na aucie to jest dla mnie maks i będzie musiało wystarczyć.

Ale musisz przyznać, że jest lepiej niż było... :rolleyes:

Opublikowano

Tak, moze zrób bardziej poglądowe zdjęcia bo seeeerio nie zauważyłem różnicy, czarne auto, ciemne wnęki i ciemnie opony ...

grunt żebyś był happy - ja swoją karę już dostałem za glebę i jutro idzie troche w górę.

Opublikowano

Sorry ale wygląda jak seria :)

Nie... jest OK. Na wiekszych kolach bedzie widac roznice.

Opublikowano

Niestety przedni czujnik poziomu xenonów nie lubi pracy w ekstremalnych waunkach i po miesiącu odmawia posłuszeństwa a gwarancja się właśnie skończyła :(

Opublikowano

jakby miał brudne opony to by było lepiej widac jak opadła,

moim zdaniem opadła o 2 cm - jak założy większy felunek będzie oki

Opublikowano

Sliczna jest :decayed:

Tylko te siedzenia inne by sie przydaly fajne kupelki jakies.. :mysli:

Kurcze zawsze mi sie podobala B7 niestety aktualne kursy walut pokrzyzowaly wszystko :disgust:

Opublikowano

Przyznać muszę, że te nieszczęsne fotele mi już spędzają sen z powiek. Niestety po ostatnich zakupach nie ma ich raczej w planach przynajmniej do jesieni... :confused4:

A jak już o zakupach mowa, to wczoraj dotarły do mnie upragnione oponki od kolegi wojtusania, którego pozdrawiam. ;) Dzisiaj prawdopodobnie trafią na felgi no i oczywiście na samochód. Oczywiście nie omieszkam pochwalić się rezultatami zabiegu... ;)

Opublikowano

furka super i siedzi ladnie,jeszcze te fele i bedzie :kox: a jaki koszt zmiany zderzaka i lakierowania z przodu??

Opublikowano

Auto nareszcie stoi na docelowym felunku (fotki w 1szym poście). Na razie 2 zdjęcia pstryknięte na szybko, jak znajdę wolną chwilę dorzucę kilka bardziej starannych... ;)

furka super i siedzi ladnie,jeszcze te fele i bedzie :kox: a jaki koszt zmiany zderzaka i lakierowania z przodu??

Dzięki simi, info o kosztach przekładki zderzaka poszło na PW ;)

Opublikowano

co tu dużo pisać, malina :naughty: coraz więcej ładnych czarnych B7 kombi na forum :good: