Gość tom3k Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam , mam male pytanko. Mam a4 z 2003 r z navigacja RNS-E , czy istnieje mozliwosc wlaczenia pomiaru predkosci w navigaci ?? Sa jakies ukryte opcje ktore pozwalaja wlaczyc pomiar poprzez satelity gps ?
jacekm Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Są ale nie pamietam teraz gdzie Pozcytaj ten wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html Tam powinno to być
fotograf87 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 odświeże troszke temat... nie chce mi sie czytaj 48 stron o RNSie.. moze zna ktos odpowiedz na pytanie co zrobić by RNS wyśietlał aktualna predkosc pojadzu ? Wogle jak dostać sie do funkcji ukrytych/serwisowych?
jacekm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Info Kolegi kobra7 w w/w wątku: "nacisnąć górny lewy klawisz przy gałce i trzymać około 8 sekund i zwolnić nacisnąć górny prawy klawisz i trzymać tyle samo wskakuje dodatkowe menu gdzie można odczytać między innymi liczbę błędów, numer nadwozia samochodu z którego pochodzi navi , liczba satelit itp." I już będziesz wiedział czy Twoja RNS-E to dokładka czy była pierwotnie. Sprawdzisz tylko czy VIN sie zgadza Prędkość też jest tylko w ukrytym menu Generalnie to warto poczytać ten materiał
fotograf87 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 byłem własnie w aucie. Znalazłem predkość - jednak nie da się jej chyba włączyc by była wyswietlana na stałe przy normalnym uzytkowaniu NAVI. Znalazłem też VIN i zgodził sie z VINEm mojego auta
KOval81 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Na pewno się nie da Tylko ukryte menu
Rekomendowane odpowiedzi