radko123 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam, jakiej pojemności zbiornik gazu zmieści się w miejsce koła zapasowego do A4 B6 Sedan? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manitou Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, ja mam 53L i spokojnie wszystko się domyka, lewarek i klucze mieszczą się koło zbiornika. Wiem, że niektórzy stosują większe ale pewnie wtedy ciaśniej się robi. Wiem, że tam jaki % pojemności jest mniej ale ja nigdy nie zatankowałem więcej niż 40l gazu... Zazwyczaj tankuję jednak przed przełączeniem na benzynę Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Manitou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik93 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 U mnie weszła butla 62l i jak mam pusty zbiornik to wchodzi ok. 48/50l gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zivia Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Cześć, ja mam 53L i spokojnie wszystko się domyka, lewarek i klucze mieszczą się koło zbiornika. Wiem, że niektórzy stosują większe ale pewnie wtedy ciaśniej się robi. Wiem, że tam jaki % pojemności jest mniej ale ja nigdy nie zatankowałem więcej niż 40l gazu... Zazwyczaj tankuję jednak przed przełączeniem na benzynę Ja u siebie też mam 53L i tankuje po 43L gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 67L podłoga delikatnie poszła do góry ok. 1cm. Klucze itp zostały na miejscu Wysłane z mojego Lenovo K50a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko123 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 U mnie weszła butla 62l i jak mam pusty zbiornik to wchodzi ok. 48/50l gazu. I podłoga jest na płasko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik93 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Niestety ale nie jest na płasko, mogłabyc trochę mniejsza bo podłoga 1cm uniesiona ale w niczym to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ja mam 61 lub 62l brutto , wszystko się mieści i nic nie odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 u mnie 65l zamontowana poprzecznie wzdłuż oparcia , jak dla mnie prartycznie bo i tak wiekszosc bagaznika dostępne a koło na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol2266 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 zbiornik w kole zapasowym + dojazdówka w pokrowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi