MemberA4 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam. Panowie czy mógłby mi ktoś rozszyfrować po numerze VIN jakiej wielkości w Golfie Plus są z tyłu tarcze hamulcowe? Z góry dzieki wielkie VIN : WVWZZZ1KZ9W816423 Nikt nie jest w stanie pomóc?
MemberA4 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 nie możliwe żeby tylne były większe od przednich bo z przodu ma 280mm na 100% a co do tyłu to nie zaglądałem tam i nie chcę strzelać w ciemno ale skoro z przodu są najmniejsze to może z tyłu będą też te najmniejsze czyli 253mm? no ale są też 255mm i dlatego kieruję swoje pytanie tu na forum :/ nie możliwe żeby tylne były większe od przednich bo z przodu ma 280mm na 100% a co do tyłu to nie zaglądałem tam i nie chcę strzelać w ciemno ale skoro z przodu są najmniejsze to może z tyłu będą też te najmniejsze czyli 253mm? no ale są też 255mm i dlatego kieruję swoje pytanie tu na forum :/ Dobra właśnie rozgryzłem po VIN wyszło że z tyłu jest 1KD a z przodu 1ZF Pomogła mi ta stronka http://etka.cc/audi
OLIVER Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 nie możliwe żeby tylne były większe od przednich bo z przodu ma 280mm na 100% a co do tyłu to nie zaglądałem tam i nie chcę strzelać w ciemno ale skoro z przodu są najmniejsze to może z tyłu będą też te najmniejsze czyli 253mm? no ale są też 255mm i dlatego kieruję swoje pytanie tu na forum :/ nie możliwe żeby tylne były większe od przednich bo z przodu ma 280mm na 100% a co do tyłu to nie zaglądałem tam i nie chcę strzelać w ciemno ale skoro z przodu są najmniejsze to może z tyłu będą też te najmniejsze czyli 253mm? no ale są też 255mm i dlatego kieruję swoje pytanie tu na forum :/ Dobra właśnie rozgryzłem po VIN wyszło że z tyłu jest 1KD a z przodu 1ZF Pomogła mi ta stronka http://etka.cc/audi jeśli tył masz 1KD to tarcze masz 253x10 nr. 1K0615601AB
MemberA4 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 nie możliwe żeby tylne były większe od przednich bo z przodu ma 280mm na 100% a co do tyłu to nie zaglądałem tam i nie chcę strzelać w ciemno ale skoro z przodu są najmniejsze to może z tyłu będą też te najmniejsze czyli 253mm? no ale są też 255mm i dlatego kieruję swoje pytanie tu na forum :/ nie możliwe żeby tylne były większe od przednich bo z przodu ma 280mm na 100% a co do tyłu to nie zaglądałem tam i nie chcę strzelać w ciemno ale skoro z przodu są najmniejsze to może z tyłu będą też te najmniejsze czyli 253mm? no ale są też 255mm i dlatego kieruję swoje pytanie tu na forum :/ Dobra właśnie rozgryzłem po VIN wyszło że z tyłu jest 1KD a z przodu 1ZF Pomogła mi ta stronka http://etka.cc/audi jeśli tył masz 1KD to tarcze masz 253x10 nr. 1K0615601AB a te 255mm są wzajemnie zamienne tylko one zostały w 2009 wycofane
OLIVER Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nooooo ja Ci podałem z 2009roku Ta Ci podaje vin
Rekomendowane odpowiedzi