Tas2die4 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 michur79, mozna wiedziec ile dales i gdzie?
michur79 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Proszę bardzo http://www.moto.allegro.pl/item560143929_audi_a4_8e_b6_2001_2004_spoiler_s4_look_tfb_tuning.html
Tas2die4 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Aaa mam to samo,ale jakos nie moge sie zdecydowac na montaz... bo kurcze jak go przymierzalem, to byl minimalnie zle spasowany. Musze przemyslec to jeszcze :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Parapety nie sa fajne W B6 zdecydowanie nie są Zresztą w B5 też - no może poza tym co mam u siebie Ten Twoj to jest jeszcze gorszy niz te parapety w b6
Dibo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Parapety nie sa fajne W B6 zdecydowanie nie są Zresztą w B5 też - no może poza tym co mam u siebie Ten Twoj to jest jeszcze gorszy niz te parapety w b6 Hehe... wiem Z jednej strony mi się podoba bo ładniejszego dla B5 nie widziałem. Ale z drugiej pozbyłbym się go bo chciałbym mieć ori tyłek ale zostaną mi po nim dziury w klapie
michur79 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Aaa mam to samo,ale jakos nie moge sie zdecydowac na montaz... bo kurcze jak go przymierzalem, to byl minimalnie zle spasowany. Musze przemyslec to jeszcze :gwizdanie: Ja mam to samo ale jak znajdziesz dobrego lakiernika to ładnie go jeszcze przeszlifuje podkładzik,farba i lakierek.To na pewno będzie git.Mi też odstaje z jednej strony z dwa milimetry ale to jest pół produkt.Nie żałuj na dobrego lakiernika.Też nie mogę się za niego zabrać bo mało czasu na szukanie fachowca.Ale myślę że połowa marca będzie gotowy,to dam fotki.
Rekomendowane odpowiedzi