wlodek_797 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam. Otóż mój problem polega na tym że posiadam ponoć oryginalne radio (chociaż nie jestem pewien) z Audi mianowicie BECKER 7949 trafic pro. Ponoć właściciel od nowość miał to radio z multifunkcyjna kierownica. Mianowicie problem jest w tym że poprzedni właściciel coś pomotał i teraz ta multifunkcja nie działa chociaż przyciski na kierownicy świecą i przycisk odbierania (dobrze mówie?) działa gdyz na komputerze pojawia sie napis po niemiecku zwiazany z telefonem. Podpowie mi ktoś w czym moze być problem ? Moze to radio nie obsługuje multifunkcji ? Powie ktoś który pin na kostce iso odpowiada przyciska na kierze? Kierownica czteroramienna a nagłosnienie jest bodajże harman czy cos w ten deseń. Prosze o wyrozumiałość gdyż dopiero zaczynam przygode z AUDI gdyż wczesniej jezdziłem E46 a tam wszystko było jakoś łatwiej przynajmniej dla mnie skonstruowane
Fido Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Z tego co się oriętuję to fabryka nie wkładała do B6 takiego radia.
wlodek_797 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mhm czyli multifunkcja nie bedzie dzialac.. Polecicie jakies radio aby dzialala multifunkcja i moznq bylo zainstalowac zmieniarke becker 7860 ?
wlodek_797 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 Chciałbym iść w ori ale gdyby ta zmieniarka mogła pozostać wcale bym sie nie obraził
Rekomendowane odpowiedzi