Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Radio BECKER 7949 pytanie o multifunkcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mój problem polega na tym że posiadam ponoć oryginalne radio (chociaż nie jestem pewien) z Audi mianowicie BECKER 7949 trafic pro. Ponoć właściciel od nowość miał to radio z multifunkcyjna kierownica. Mianowicie problem jest w tym że poprzedni właściciel coś pomotał i teraz ta multifunkcja nie działa chociaż przyciski na kierownicy świecą i przycisk odbierania (dobrze mówie?) działa gdyz na komputerze pojawia sie napis po niemiecku zwiazany z telefonem. Podpowie mi ktoś w czym moze być problem ? Moze to radio nie obsługuje multifunkcji ? Powie ktoś który pin na kostce iso odpowiada przyciska na kierze? Kierownica czteroramienna a nagłosnienie jest bodajże harman czy cos w ten deseń. Prosze o wyrozumiałość gdyż dopiero zaczynam przygode z AUDI gdyż wczesniej jezdziłem E46 a tam wszystko było jakoś łatwiej przynajmniej dla mnie skonstruowane :)

Opublikowano

Z tego co się oriętuję to fabryka nie wkładała do B6 takiego radia.

Opublikowano

To nie radio Audi.

Opublikowano

Mhm czyli multifunkcja nie bedzie dzialac.. Polecicie jakies radio aby dzialala multifunkcja i moznq bylo zainstalowac zmieniarke becker 7860 ?

Opublikowano

A nie możesz pójść w ori części?

Opublikowano

Chciałbym iść w ori ale gdyby ta zmieniarka mogła pozostać wcale bym sie nie obraził

Opublikowano

Nie podejdzie.