Nurek_bagieNNy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witajcie, zostały mi takie amorki z Avanta 1.8 ośka i chciałbym je włożyć do mojego obecnego 1.8 Q Sedan, Nie wiem czy to jakieś obniżające czy utwardzone, podpowiedzcie mi jakich powinienem szukać amorków tylnych (jakie oznaczenia na springach albo samym amorze) żeby auto stało prosto...
pandamix Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) 1be amorki masz Edytowane 3 Lipca 2016 przez pandamix
doin Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Na tył również powinieneś mieć amorki 1be. Chcesz kupić zamienniki ?.
Nurek_bagieNNy Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 dzięki za odpowiedzi panowie, jednak nikt nie odpowiedział jakich należy szukać amorków na tył, jakieś tylne czerwone na alledrogo widziałem ale chciałbym się jeszcze dowiedzieć trochę co do samych sprężyn i oznaczeń bo żadne które widziałem nie miały takich samych kropek jak te na przód, brać obojętnie jakie czy co radzicie ?
robertjudi Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Przód: 170 813 - SACHS Tył: 280 560 - SACHS lub SACHS 170 814 Montowałem takie u siebie w sobotę.
Rekomendowane odpowiedzi