sycuu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam. Po osuszeniu auta nakładam QD (SG Morning Dew). Lakier ciemny czarny LY9W. Po nałożeniu QD i spolerowaniu na słońcu widać takie mazy na lakierze, a poświęcam mnóstwo czasu i docieram zawsze drugą suchą ścierką. Co mogę robić źle?
Denis Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 zmień QD. Miałem podobne problemy z podobnym specyfikiem
Stich Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 to tylko moje subiektywne odczucie dopóki nie miałem w reku finale uważałem QD+ od PB za wysoką półkęTeraz wydaje mi sie ze to bardziej nabłyszczający olej W mojej hierarchii jest tak1. Mainz hype2. angelwax QED3. Lucas oil slick mist4. AF finale5. cała reszta
acecoupe Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Carchem detailer typu spray and wipe http://www.sklepcarchem-silesia.pl/pl/p/CarChem-Quick-Detailer/57 Edytowane 27 Czerwca 2016 przez acecoupe
FroS-t Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Aco powiecie o QD1 od ADBL? Zbiera bardzo dobre opinie, sam niedługo przetestuje Finale od AF lepszy AF Finale mój ulubiony
ClNEK Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Juz kilka razy "przelecialem" lz9w QD1 i nie moge zlego slowa powiedziec. Zadnych innych nigdy nie nie stosowalem ale ten napewno nie zostawia zadnych smug.
Rekomendowane odpowiedzi