jaher1970 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Witam wszystkich znawców tematu!!!!! Leje mi się płyn z spryskiwaczy do bagażnika w połowie wysokości klapy między maskownicą plastikową a tapicerką.( Podejrzewam że pękł wężyk )W związku z tym mam pytanie jak zdemontować tapicerkę ? Albo może ktoś zna warsztat w okolicach Będzina który się tym zajmie. Osobiście pytałem w dwóch ale jeden się boi że coś urwie drugi nie ma czasu itp. Z góry dziękuje za pomoc!!!!!!!!!!!!!
Marcin_K Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam wszystkich znawców tematu!!!!! Leje mi się płyn z spryskiwaczy do bagażnika w połowie wysokości klapy między maskownicą plastikową a tapicerką.( Podejrzewam że pękł wężyk )W związku z tym mam pytanie jak zdemontować tapicerkę ? Albo może ktoś zna warsztat w okolicach Będzina który się tym zajmie. Osobiście pytałem w dwóch ale jeden się boi że coś urwie drugi nie ma czasu itp. Z góry dziękuje za pomoc!!!!!!!!!!!!! Jest trochę zabawy odkręca się śruby wewnątrz mocowania trójkąta i chyba po bokach (niepamietam ale śruby są widoczne) po odkręceniu śrub trzeba wyrwać tapicerkę z zatrzasków oczywiście użyć siły z umiarem, nie łatwo schodzi ja się dłuższą chwile z tym namęczyłem
Rekomendowane odpowiedzi