Zbroy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Mam pytanie jak w temacie. bo mam okazję kupić boczki drzwi w ładnym stanie ale są z angola i się zastanawiaM czy da się je przerobić na europejską wersję sposobem p&P czy trzeba mocno rzeźbić? czy może w ogóle nic sie nie da zrobić. Pozdrawiam Naprawdę nikt nie wie? czy uchwyty (podłokietniki ze sterowaniem szyb) da się przełożyć bez większych problemów ?
Zbroy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2016 Przednie boczki z anglika nie są p&p. ok, a czy da się to jakoś przerobić by to miało wygląd i czy jest jakiś sprawdzony sposób. Czy lepiej dać sobie spokój. Pozdr
kkam Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Przerobić możesz, ale konieczna będzie wizyta u tapicera. Po przełożeniu uchwytów zostaną dziury, które trzeba zaslepić. Narobisz się,nie bedzie wygladac jak ori - bedzie drozej niż zakup boczków eu
rafi10612 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dokladnie tak. Lepiej poszukac z wersji EU
Zbroy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dzięki za info. Teraz wiem ze lepiej szukac wersji eu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi