l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Dziękuję, że poprawiłeś. Na 20 to dopiero niesamowicie muszą wyglądać! Jak tylko te felgi zobaczyłem w logu u lestera wiedziałem, że muszę je mieć Koło jest dobre , fajna alternatywa dla Rotor które stały się bardzo popularne. Jedyna wada tych felg to ich mycie
Vins Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Opublikowano 12 Lipca 2016 Mnie się podoba nowy rotor ale cena ... Oglądałem... super jest przetłoczenie po obwodzie. Kształty ostrzejsze niż stary model- wyglądają dynamiczniej.
Gibons Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Mi się mega podobają ale tak jak mówię cena ;/ 6tyś
l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 ciężko mi jakoś na tych nowych Rotorach A4 sobie wyobrazić
Gibons Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 A ja moją sobie wyobrażam idealnie na tym jeszcze wisienka na torcie napis Quattro na felgach
Vins Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Opublikowano 12 Lipca 2016 Jak fruwające siekiery. Za rok/dwa się trzeba będzie rozejrzeć
afroo. Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 ciężko mi jakoś na tych nowych Rotorach A4 sobie wyobrazić Podstawowy minus Rotorów to brak kierunkowości. ; )
Ponior Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Fajnie, że juz naprawiona, ulubiony kolor mojej żony. Bezawaryjności
Vins Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Fajnie, że juz naprawiona, ulubiony kolor mojej żony. Bezawaryjności Dziękuję. Kolor jest piękny, tylko wszystkie owady na nim widać. Tu wrzuciłem zdjęcie osłony silnika jaką ostatecznie założyłem. Pasuje i wygląda świetnie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354981-oslona-pod-silnik/#entry4882208 Wnętrze prezentuje się tak: Chodzi mi po głowie żeby okleić dach na ciemno. update 27.07.16 Trochę pojeździłem, avancik prowadzi się świetnie, silnik, skrzynia i zawieszenie współpracują doskonale. Mimo kół 19 i profilu opony 35 nie jest za twardo. Polubiłem bardzo elektryczną tylną klapę i wygodną roletę przy wkładaniu do bagażnika wózka. Trochę wyposażenia brakuje mi jednak w środku, bo tak jak poprzedni właściciel skonfigurował dobrze jeżdżące i wyglądające auto (biała perła, s-line zewnętrzny, chrom ja od siebie dorzuciłem grill s4, pomalowałem lusterka na platinum półmat, dołożyłem 19') to wewnątrz poza ściętą kierownicą i aluminium na pedałach i listwach cudów nie ma. Na liście życzeń: -klima 3 strefowa, bo obecnie z tyłu nie schładza się super szybko, dobrze byłoby też móc ustawić dziecku inną temperaturę. -fotele alcantara-skóra, co ciekawe regulacja elektryczna nie jest mi super potrzebna(zmieniamy się z żoną, ona tylko lekko dosuwa fotel w przód) -panorama.. i do niej podsufitka s-line Myślę też o webasto na zimę(nie mamy póki co garażu) i haku. Jakie są rozsądne ceny za te części? Edytowane 27 Lipca 2016 przez Vins
amaradaar Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Sufit razem ze slubkami lampkami itd. 1000zł
Vins Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Od r8 z tego co czytałem jest mniejsza: symbol 420087017. Moja to większa 8x0864575A. Obie pasują do otworów w a4.
Rekomendowane odpowiedzi