kamilsh91 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mam problem a mianowicie szarpie mi autem przy 3 tysiacach wywala blad 17705 spadek cisnienia pomiedzy zaworem turbosprezarki a przepustnica. Po szarpnieciu auto nie ciagnie tak jak ma ciagnac. Nie wiem o co chodzi Pomoznie
punkforever Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jak sam błąd wskazuje, masz nieszczelność w dolocie. Sprawdź czy żaden wąż nie jest dziurawy. Jak nic nie widać to zrób test szczelnosci zgodnie z opisami na forum.
kamilsh91 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 ale raz turbo ciagnie a raz nie ciagnie
Łukasz13 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ten błąd powoduje tryb awaryjny dlatego nie ciągnie, sprawdz dolot jak kolega wczesniej poradził.
punkforever Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/boostleak.html&category=5 To powinno pomóc. Dodatkowo na forum jest temat z opisem i dyskusją.
Rekomendowane odpowiedzi