July 1, 201610 yr Witam panowiem mam A4 B5 1.8T ANB i pomyslalem ze chcialbym podniesc moc do okolic 200 koni zeby bylo bezpiecznie na podzespolach orginalnych , moze jakis program czy cos innego okolice glogowa , wroclawia i jaka cena by tego byla , dzieki i pozdrawiam
July 2, 201610 yr Author http://www.ecuproject.pl/ https://pl-pl.facebook.com/EcuProject/ pozdro. dzieki Na 200 koni zeby bylo bezpiecznie to imo: downpipe + wtryski 320cc + fmic dzieki Na 200 koni zeby bylo bezpiecznie to imo: downpipe + wtryski 320cc + fmic a kolego nie orientujesz sie jakie to sa koszty
July 2, 201610 yr Downpipe: Kupujesz za 350zl jednoczesnie za swoj katalizator dostaniesz 200zl na skupie zlomu, wiec 150zl. Wtryski: uzywane na allegro chodza 300-500zl, ja na naszej forumowej gieldzie ustrzelilem za 195 FMIC: 1200zl kosztuje deydkowany na przyklad na fmic.pl No i potem za program trzeba zaplacic 1000-1500zl. Odrazu uprzedzam pytanie - jeszcze nie mam tego zrobionego w calosci Mam downpipe i wtryski narazie.
July 2, 201610 yr Author Downpipe: Kupujesz za 350zl jednoczesnie za swoj katalizator dostaniesz 200zl na skupie zlomu, wiec 150zl. Wtryski: uzywane na allegro chodza 300-500zl, ja na naszej forumowej gieldzie ustrzelilem za 195 FMIC: 1200zl kosztuje deydkowany na przyklad na fmic.pl No i potem za program trzeba zaplacic 1000-1500zl. Odrazu uprzedzam pytanie - jeszcze nie mam tego zrobionego w calosci Mam downpipe i wtryski narazie. a ten downpiper to poprostu rurka jest ? wydlubalem dzisiaj katalizator bo mialem zapchany i nie chciale sie wkrecac na obroty teraz to idzie jak slychac turbine ze pompuje , mam 2 sondy i nic nie szaleje na obrotach
July 3, 201610 yr Dokladnie rurka .ale na wiekszych przekrojach .i nic nie powinno szalec .tylko po jakims czasie wywali czeka i pokaze niesprawnosc kata .kasujesz i tak w kolko Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
July 3, 201610 yr Jak bedzie Tobie wyskakiwał błąd po wycięciu katalizatora to wstaw Downpipe i poczekaj aż skompletujesz wszytstkie rzeczy i jak pojedziesz do Tunera to skasuje Tobie programowo obsługę sondy lambda i nie bedziesz miał błedu na VAG
July 3, 201610 yr Author Dokladnie rurka .ale na wiekszych przekrojach .i nic nie powinno szalec .tylko po jakims czasie wywali czeka i pokaze niesprawnosc kata .kasujesz i tak w kolko Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ok dzieki Jak bedzie Tobie wyskakiwał błąd po wycięciu katalizatora to wstaw Downpipe i poczekaj aż skompletujesz wszytstkie rzeczy i jak pojedziesz do Tunera to skasuje Tobie programowo obsługę sondy lambda i nie bedziesz miał błedu na VAG dzieki