pytnik Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Koledzy ten wezyk który idzie do ecu za co odpowiada jakieś podciśnienie czy co u mnie w nim jest olej czy to normalne?
Wihajster Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Koledzy ten wezyk który idzie do ecu za co odpowiada jakies podcisnienie czy co u mnie wnim jest olej czy to normalne? od dolotu
pytnik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 czyli za co odpowiada ten wezyk. i czy ma byc w nim olej.?
PAWEL69 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Koledzy ten wezyk który idzie do ecu za co odpowiada jakieś podciśnienie czy co u mnie w nim jest olej czy to normalne? ,Witaj ten wężyk...idzie do map sensora w ECU[czujnik ciśnienia],oleju tam być nie powinno. zdejmij wężyk z rury dolotu oraz z ECU i przepłukaj .... znam przypadki zalania komputera olejem ..jak masz jakieś doświadczenie,to możesz otworzyć obudowę ECU i sprawdzić zawartość [olej] Jest też teoria,że czujniki w naszych klekotach są niezniszczalne... Pozdrawiam PS. olej w dolocie = puszczająca turbinka ,ale w niewielkich ilościach nie przeszkadza...[norma]
pytnik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dzieki Paweł za odpowiedz czyli to znany przypadek olej w wezyku moze nic sie nie zkopci mam nadzieje.
Rekomendowane odpowiedzi