MarcinOslo Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Szukam w Rzeszowie i okolicach (powiedzmy do 100km) tapicera ,ktory bylby w stanie naprawic przetarcie fotela kierowcy w czesci lezdzwiowej. Nie licze ze ktos przywroci to do stanu fabrycznego ,ale wiem ze sa roznego rodzaju skory w plynie i sposoby ,ktorymi w duzym stopniu mozna to naprawic ,niestety nie moge nikogo w okolicy znalezc. Rozmawialem z jednym Panem ,to mi zaproponowal prucie fotela i wstawianie jakiejs łaty ..
alfar Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Onyxx jeżeli skóra, Rzeszów warszawska za źródełkiem
MarcinOslo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Dopiero teraz zauwazylem post .. Dzieki za info ,podjade i popytam. EDIT: Tak wiec jestem po zabiegu w firmie Onyxx i chlopaki sprawnie sobie poradzili z moim przetarciem wiec moge ich polecic. Zmiana jest taka ,ze w ostatni weekend przeniesli sie do Kraczkowej. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez MarcinOslo
Kamaz1980 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kolego a jak cenowo sobie liczą za taką usługę?
k232 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 W dniu 8.08.2016 o 21:07, MarcinOslo napisał: 150zl Masz numer kontaktowy do nich ?
Rekomendowane odpowiedzi