koczo797k Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Siemka, dzisiaj mierzyłem jaki dystans powinienem kupić aby wysunąć bardziej koła i po pomiarach wyszło mi że koła po lewej stronie samochodu bardziej wystają niż z prawej. Jak to naprawić lub co jest tego powodem? Różnica to około 5mm z przodu i 10mm z tyłu pomiędzy lewym a prawym kołem
doin Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Po prawej masz taką samą odległość przód i tył ?
koczo797k Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Opublikowano 10 Lipca 2016 Prawe tylne kolo wzgledem przedniego prawego jest bardziej schowane o okolo 10mm Prawe tylne kolo wzgledem przedniego prawego jest bardziej schowane o okolo 10mm
SotoM Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Spr czy wszystkie felgi masz jednakowe wymiary... ET i rozmiar. Bo może masz folgi na przód węższe a na tył szersze i teraz masz pomieszane na osiach.
koczo797k Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 wszystkie felgi są sprawdzone i mają takie same parametry
Rekomendowane odpowiedzi