Gość zibi76 Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 witam panowie mam pytanie. mam komedie w moim aucie i nie wiem co jest grane mianowicie chodzi o tylne lampy prawa lampa slabiej swieci a jak wciskam stop to przygasa, lewa zapala sie jeszcze jasniej a lewa gasnie calkiem i stop sie w niej nie pali puszczam pedal stopu i zaczyna jazyc sie znowu ale bardzo slabiutko co jest tego przyczyna ? pozdrawiam zibi
dark79 Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 prawdopodobnie brak masy na lampie słabiej świecącej, sprawdz wtyczke, ewentualnie punkty masowe
heluś Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 to jest czesta dolegliwosc maluchow, gdzie z lamp robi sie choinka. Chodzi wlasnie o zle podlaczenie masy jak napisal dark79
Viking Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 Dodatkowo wszystkie łącza lampy spryskaj preparatwm do kostek elektrycznych.... to poprawi przewodność......
Gość zibi76 Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 jeszcze jedno pytanko czy ktos moze orjentuje sie czy w roczniku 2000 jest wstawiany seryjnie wzmaczniacz?
dark79 Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 jeszcze jedno pytanko czy ktos moze orjentuje sie czy w roczniku 2000 jest wstawiany seryjnie wzmaczniacz? tylnych lamp :?: :?: :?:
Rekomendowane odpowiedzi