July 12, 201610 yr Panowie Dziś gdy wracałem z pracy (miałem włączona AC) gdy dojeżdżałem włączyłem ECON po chwili jeszcze odebrałem telefon i zrobiło się w aucie duszno po czym szyberdach samoczynnie się podniósł . Nie wiem albo moduł komfortu albo ...... jakieś sugestie?
July 13, 201610 yr Author Nie masz przypadkiem solardachu lub klimy z czujnikiem powietrza? po czym poznam solarach i po czym klime z czujnikiem powietrzaa?
July 13, 201610 yr Szyberdach solar wygląda jak bateria słoneczna. Z wyglądu poznasz na pewno a czujnik jakości powietrza steruje właśnie nawiewami i przemierzaniem.
July 13, 201610 yr Author Szyberdach solar wygląda jak bateria słoneczna. Z wyglądu poznasz na pewno a czujnik jakości powietrza steruje właśnie nawiewami i przemierzaniem. Solara nie mam raczej , a tego czujnika nie wiem mam jakiś jakby mikrofon wystający na podsufitce
July 13, 201610 yr Czujnik jakości powietrza jest powiązany z klimatronikiem. Jeśli masz na nim przycisk OFF, to go nie masz.
July 14, 201610 yr jakieś sugestie? tak, wymień pokrętło do sterowania szyber dachem lub wyczść styki w nim. To znany problem i wczesniej czy później dopadnie każdego kto ma szyber w b6 lub b7 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/161577-all-b6b7-szyberdach-sam-sie-otwiera-przyczyny/?hl=%2Bszyberdach+%2Botwiera Edited July 14, 201610 yr by kdawid