Radziuz Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Cześć, na gwałt potrzebuję zaktualizować sobie mapy europy w swojej A4 B8 Avant 2009. Wiem tyle że jest to MMI, prawdopodobnie 3G Low, ale pewności nie mam.Czy do aktualizacji wystarczy znalezienie odpowiedniej wersji mapy, napalenie jej na płytę i włożenie jej do cd-room'u w bagażniku?No i jak dowiedzieć się która mapa mi potrzebna. Poprzednia którą mam w aucie, jest z 2009 i ma oznaczenie 4E0 919 884 BQZałączam zdjęcia wyświetlacza, cd-room'u i jeszcze kilka być może nie istotnych elementów.Z góry dziękuję za pomoc CD-Room:Wyświetlacz:Panel wokół lewarka:Jakaś skrzyneczka w prawej ściance bagażnika naprzeciwko nawigacji: Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez wrclaguna
Filek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie również chciałbym się wziąć za aktualizację mojej mapy i oprogramowania. Poniżej wersja mojego softu: Software version:HNav_EU_P0029_D1 Nav. database version: 8R0060884R ECE 5.11.7 Czy ktoś w Warszawie jest w stanie mi to ogarnąć za przystępną cenę? ok, z aktualizacją softu sobie poradziłem. Teraz pytanie jak zaktualizować samą mapę? czy przedtem trzeba koniecznie skasować te błędy o których mowa w instrukcji? Jeżeli nie, to jak przeprowadzić samą aktualizację map? Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Filek
Rekomendowane odpowiedzi