Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Łomża ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można by było zrobić jakiś spocik ale jak się cieplej zrobi :D  Narazie to nawet pod Tesco nie jest dość przyjemnie;D

Opublikowano
Dnia 5.02.2017 o 22:46, koszo13 napisał:

Można by było zrobić jakiś spocik ale jak się cieplej zrobi :D  Narazie to nawet pod Tesco nie jest dość przyjemnie;D

W sumie to kolega ma rację :D podobno do końca lutego takie temperatury zapowiadają więc lepiej będzie przeczekać :P

Opublikowano

Witam :)

Ja również z Łomży chociaż mieszkam w Norwegii, ale często bywam w naszym mieście, także chętnie też bym się załapał na jakieś spotkanie :)

Opublikowano

Witam :)

Ja również z Łomży chociaż mieszkam w Norwegii, ale często bywam w naszym mieście, także chętnie też bym się załapał na jakieś spotkanie :)

Jak będzie ciepło to na pewno coś zrobimy!:)) w Wawie dopiero w Maju sezon rusza:D a myślicie, że dużo ludzi byłoby zainteresowanych?:D 

Opublikowano

Ja tez jestem chetny na maly spocik ale moglbym dopiero w sierpniu ;) 

Opublikowano
19 godzin temu, koszo13 napisał:
19 godzin temu, koszo13 napisał:

Witam :)

Ja również z Łomży chociaż mieszkam w Norwegii, ale często bywam w naszym mieście, także chętnie też bym się załapał na jakieś spotkanie :)

Jak będzie ciepło to na pewno coś zrobimy!:)) w Wawie dopiero w Maju sezon rusza:D a myślicie, że dużo ludzi byłoby zainteresowanych?:D 

Kilka osób chętnych jest z tego co widać, tylko kwestią zostaje dobranie terminu a znając życie nie wszyscy będą mogli w tym w którym wybierzemy :P ale da się i to ogarnąć :) kilka spotkań i później samo idzie :)

Jedzie ktoś z Was do Bukowiny ? Mi termin nie pasuje akurat ale z tego co patrzyłem to niezły zlot się szykuje z dobrymi baletami :D:D:D

Opublikowano
Dnia 13.02.2017 o 16:02, Memek. napisał:

kilka spotkań i później samo idzie

Dokładnie kolego racja :D

Myślę że jeżeli już coś zorganizujemy to pewnie koniec lutego jak zacznie się cieplej robić :beach:

Ogólnie myślę że może się zebrać kilka osób  :) z forum i może po znajomych też się kilku znajdzie :lol:

Opublikowano

No i elegancko :) Więc czekamy aż trochę się ociepli(chociaż nie wiem nawet jaka jest teraz pogoda) :P Jeżeli chodzi o mnie to mi pasuje przełom luty/marzec bo jestem w PL 23.02-08.03 :D

Opublikowano

Ktoś coś?  Myślę że parę osób by się zebrało :-) 

Opublikowano
  • Autor

jako autor wątku jestem za :) tylko myślę temat do zrealizowania aż temperatury pójdą w górę....:kwasny:

Opublikowano

no dokładnie :) maj , czerwiec

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też Łomżyniak choć obecnie przebywam w Szwecji

Opublikowano

Panowie, czy ktoś zna to auto? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-pilnie-sprzedam-audi-a4b6-1-8t-2001-abt-sportsline-ID6yPfqH.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=24963077

Ewentualnie czy ktoś mógłby je obejrzeć? (oczywiście forma wdzięczności do ustalenia ;) )

Opublikowano

Widziałem te autko, z zewnątrz się prezentuje ładnie, tylko coś ta cena mała jak na takie wyposażenie i stan. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie robi się cieplej więc może gdzieś coś :decayed:

Opublikowano

Jestem za :-) 

Opublikowano

No to może przyszły weekend np 22-23 kwietnia? Co o tym myślicie? :)

Opublikowano

Ja też piszę się na spocik :) najlepiej w weekend :)

Opublikowano

pasuje :-) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coś gdzieś? :-)