July 17, 201610 yr Witam Nie działa mi regulacja ( ortopedyczna ? to czarne kołko w boku fotela ) zastanawiam się czy jest od tego jakiś bezpiecznik ew czy kostka się mogła przepalić ?
July 17, 201610 yr Author Więcej informacji. Nie działa od momentu kiedy masz auto? W obu fotelach? Tak wszystko poza tym działa cała elektryka samochodu itp tylko fotele nie
July 17, 201610 yr Witam Nie działa mi regulacja ( ortopedyczna ? to czarne kołko w boku fotela ) zastanawiam się czy jest od tego jakiś bezpiecznik ew czy kostka się mogła przepalić ? Ale nie działa w ogóle? czy tylko w jednej płaszczyźnie(bo tym kółkiem możesz góra/dół oraz tył/przód)
July 19, 201610 yr Author Napisałem w ogole nie działa całkowicie Jutro jade na serwis do mechanika zobacze co pokaże komputer, nie wiem jaka jest przypadłość
July 19, 201610 yr u mnie od strony pasażera padł przełącznik, a od strony kierowcy silnik się zawiesił jakiś czas temu góra dół... ale nie załamuję się pojadę na szrot w wolnej chwili i poszukam fotelika z którego mogę sobie to wyciągnąć wstępnie widziałem że silniczek można wykręcić, nie wiem jeszcze jak z przełącznik zdemontować...
July 20, 201610 yr Author byłem u mechanika i komputer nic nie pokazał, czy jest możliwe ze moje fotele są ( podgrzewane ) regulacja góra doł manualna do tego przednie boczki , a nie elektryczne ? ( pokrętło jest )
July 20, 201610 yr Jakie kostki wychodzą z pod fotela? Żółta to airbag, czerwona to elektryka foteli, Zielona to podgrzewanie Pozdrawiam, Łukasz
July 22, 201610 yr Author Mam wszystkie 3 kosty z tym że wejścia są tylko na 2 , a ta czerwona luzno sobie siedzi ( nie ma gdzie podpiąć )
July 22, 201610 yr Czyli sterowanie nie działało od zawsze bo jakby inaczej miało być skoro nie ma zasilania [emoji6] Wysłane z iPhone