Opublikowano 26 Sierpnia 201610 l Siemanko! Jachyr OOOO prawdziwy KOT!! Ps.... Wklejke na szybe też niebawem zlece! ;-) Wysłane z mojego Honor'a 5X. Pozdrawiam ;-)
Opublikowano 8 Września 201610 l Autor A więc miałem wczoraj chwile i cos tam nagrałem. Totalnie bez spiny na pokladzie 2 spore osoby +/- 180-200KG do tego prawie cały zbiornik wiec miała co ciagnac... Jak znajde kolejna chwile i kawalek wolnego terenu to nagram cos konkretniejszego bo wczoraj mimo godziny i tak byl ruch co widac pod koniec musialem wyprzedzac... P.s Dla służb mundurowych krecone na podnosniku...
Opublikowano 8 Września 201610 l Autor Youtube usunelo bo z radia leciał kawalek Ostrego inapisali ze prawa autoerskie itd..
Opublikowano 8 Września 201610 l No fruwa wręcz ;-) ;-) Jest czym latać :-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Opublikowano 8 Września 201610 l Youtube usunelo bo z radia leciał kawalek Ostrego inapisali ze prawa autoerskie itd..Ehh szkoda.. Ale ładnie się zbiera.. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Września 20169 l Autor Nastepny film bedzie z wylaczonym radiem i bedzie dzwiek motoru:) Ludi do latania jeszcze troche brakuje ale zobaczymy co czas pokaze. Czy Rs6 czy 600+... Narazie jest ok. Dlugo sie zastanawialem i myslalem czy to zrobić czy nie podleci pod ,,Agro" ale dzis mialem chwile i poszło... Z racji ze mam zarowki w kierunkach takie: To chcialem to lekko podkreslić i zobilem coś takiego...: Efekt koncowy wyszedl chyba calkiem ok? Sorry za jakosc zdjec ale robione kalkulatorem... p.s trytytki jeszcze sa ale do czasu wyjazdu do Pl, spawanie juz umowione. Edytowane 9 Września 201610 l przez Jachyr
Opublikowano 14 Września 20169 l Nawet fajnie wyszło ;-) A czym zrobiłeś taką powłokę? Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Opublikowano 14 Września 20169 l Autor Kupiłem folie na Alledrogo i kleilem na mokro z opalarka. Zrobie jeszcze zdjecie jak bedzie lepsze swiatlo.
Opublikowano 14 Września 20169 l Czekam na foty....I wrzuć linka tej folii Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Opublikowano 14 Września 20169 l kozacka ... z której aukcji kupiony jest tylni daszek bo sie przymierzam do kupna ? masz jeszcze te drewniane dekory na sprzedaż?
Opublikowano 15 Września 20169 l Autor Folia od tego pana: http://allegro.pl/folia-do-przyciemniania-lamp-kameleon-30x50cm-i6102937753.html Ma rozne odcienie ja wzialem przezroczysty kameleon. Przemo dekory mam caly czas jak cos pisz pw.
Opublikowano 15 Września 20169 l Autor Nie mam dysansow. Kola maja Et35 i przy 8' tak siada na aucie.
Opublikowano 28 Września 20169 l Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Opublikowano 28 Września 20169 l Autor Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) received_1126284200783877.jpegreceived_1126284197450544.jpegWysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Dobrze jest:) Ja dzis wsadzielm ramiona wycieraczek od passata fl i juz iest mega roznica a jeszcze musze zmienic piora i bedzie mega dobrze. jutro zrobie jakies foto. pozdrowki
Opublikowano 28 Września 20169 l Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Jachyr tak jak obiecałem u mnie wkleja też już wpadła....tylko trochę zmodyfikowana ;-) Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) received_1126284200783877.jpegreceived_1126284197450544.jpegWysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-) Dobrze jest:) Ja dzis wsadzielm ramiona wycieraczek od passata fl i juz iest mega roznica a jeszcze musze zmienic piora i bedzie mega dobrze. jutro zrobie jakies foto. pozdrowkiTo też mam w planach od dłuższego czasu[emoji2] Wysłane z Honor'a. Pozdrawiam ;-)
Opublikowano 29 Września 20169 l Autor A wiec tak to wyglada: Jak pisalem musze jeszcze zmienic wycieraczki gdyz te maja wysokie mocowania. Po zmianie schowaja sie calkowicie. Ze srodka zmiana na duzy + Edytowane 29 Września 20169 l przez Jachyr