Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z MMI 2G Radiem Nawi Tel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam szukam i nie mogę znaleźć rozwiązania problemu bede wdzięczny za pomoc. Mianowicie jakis czas temu po postoju na nasłonecznionym parkingu pojawił sie problem z włączeniem Ekranu mmi kilka razy naciskałem gałkę od włączania i czasem zalapalo włączyło sie radio tel działał natomiast jak włączyłem navi pojawiam sie problem przy włączeniu mapy zawieszał sie i potem czarny ekran nie dało sie zresetować mmi. Potem za kilkukrotnym wciśnięciem power znów wszystko dzialalo bez nawi. Po 2 dniach aby uruchomić musiałem odłączyć akumulator przez jakis czas dzialalo teraz żadna procedura nie pomaga, zero reakcji nie podświetla sie nawet panel w tunelu środkowym ekran czarny zmieniarka na 6 płyt dziala można włożyć / wyjąć płyty ale po zapaleniu świateł tez sie nie podświetla. Błąd na komputerze po podpięciu:

Kod usterki 4865 / (org.kodu usterki U100300

Ca-bus pomiędzy sterownikiem odczytywanym i rozpoznaniem zaczepu -zakłócenia komunikacji.

Jeżeli ktoś ma pomysł prosze o pomoc z gory dziękuję

Auto avant a4 b8 2008 nagłośnienie b&olufsen

Problem rozwiązany okazał sie wariujący sterownik mmi o nr 8T00035729N serwis koszt sterownika 4500 montaż 500 Rowiński i straszą ze tylko pod konkretny vin inne nie beda mogły być zakodowane ;D na allegro znalazłem najdroższy za 499 ale jade pod plock sterownik 299 montaż 100 wraz z adaptacja jutro jade wymienić zobaczymy czy będzie okej wszystko...

Opublikowano

to nie duzo 100zl za montaz i sciagniecie CP + kodowanie...

Opublikowano

No udało sie działa wszystko troche sie zeszło ze ściągnięciem ochrony komponentu bo po wlozeniu dzialalo wszystko ale nie gralo gość super pomocny posiedzial i wszystko hula zeszło sie z godzinę z adaptacja wszystkiego jak ktoś chce polecam i podaje namiary : AudiStore S.C.

ul.Wspólna 17

09-450 Wyszogród. Tel 602631705 można tez luknac na allegro nick wboszko ma wszystko z elektroniki do audi i vw

Najtansza opcja u niego w mazowieckim bo długo szukałem czegoś w sensownej cenie

Zamykam temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...