Kryniek79 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam. Szukam szukam i nie mogę znaleźć rozwiązania problemu bede wdzięczny za pomoc. Mianowicie jakis czas temu po postoju na nasłonecznionym parkingu pojawił sie problem z włączeniem Ekranu mmi kilka razy naciskałem gałkę od włączania i czasem zalapalo włączyło sie radio tel działał natomiast jak włączyłem navi pojawiam sie problem przy włączeniu mapy zawieszał sie i potem czarny ekran nie dało sie zresetować mmi. Potem za kilkukrotnym wciśnięciem power znów wszystko dzialalo bez nawi. Po 2 dniach aby uruchomić musiałem odłączyć akumulator przez jakis czas dzialalo teraz żadna procedura nie pomaga, zero reakcji nie podświetla sie nawet panel w tunelu środkowym ekran czarny zmieniarka na 6 płyt dziala można włożyć / wyjąć płyty ale po zapaleniu świateł tez sie nie podświetla. Błąd na komputerze po podpięciu: Kod usterki 4865 / (org.kodu usterki U100300 Ca-bus pomiędzy sterownikiem odczytywanym i rozpoznaniem zaczepu -zakłócenia komunikacji. Jeżeli ktoś ma pomysł prosze o pomoc z gory dziękuję Auto avant a4 b8 2008 nagłośnienie b&olufsen Problem rozwiązany okazał sie wariujący sterownik mmi o nr 8T00035729N serwis koszt sterownika 4500 montaż 500 Rowiński i straszą ze tylko pod konkretny vin inne nie beda mogły być zakodowane ;D na allegro znalazłem najdroższy za 499 ale jade pod plock sterownik 299 montaż 100 wraz z adaptacja jutro jade wymienić zobaczymy czy będzie okej wszystko...
Deniro Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 to nie duzo 100zl za montaz i sciagniecie CP + kodowanie...
Kryniek79 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No udało sie działa wszystko troche sie zeszło ze ściągnięciem ochrony komponentu bo po wlozeniu dzialalo wszystko ale nie gralo gość super pomocny posiedzial i wszystko hula zeszło sie z godzinę z adaptacja wszystkiego jak ktoś chce polecam i podaje namiary : AudiStore S.C. ul.Wspólna 17 09-450 Wyszogród. Tel 602631705 można tez luknac na allegro nick wboszko ma wszystko z elektroniki do audi i vw Najtansza opcja u niego w mazowieckim bo długo szukałem czegoś w sensownej cenie Zamykam temat
Rekomendowane odpowiedzi