kamdaro Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Panowie mam taki problem nie chlodzi mi klima w zeszlym roku byla nabita i odgrzybionq bylo wszystko oki az do tego lata przestala chlodzic i nie wlacza sie wetylator. Mam autko z 98 roku zmienilem kasole srodkowa na poliftowa ma to jakis wplyw na to. Podlaczajac stary klimatronik to tez nie ma zadnej reakcj na wentylator i nie chlodzi
soulmaster3m Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Pamiętaj, że była też zmiana w pierwszych wersjach, był inny klimatronik i nie chodzi mi o 2 lifta. A teraz sedno. Błędy, błędy, pokaż błędy. Z kabla, z klimatronika bo tak to wróżenie z fusów. Każdy doda swoje 3 grosze, że to czynnika nie ma, że to wentylator padł, że to czujnik padł, że to się kable przetarły, że to sprzęgło, że to bezpiecznik, że to przekaźnik to, że tamto. Edytowane 26 Lipca 2016 przez soulmaster3m
kamdaro Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak chcialem sie polaczyc z klimatronikiem to nie laczylo go i tu tez jest problem nie laczy klimatronika z kaputerem. Czyzbym zly klimatronik podlaczyl.
Rekomendowane odpowiedzi