Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Lampy przednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepiej kupic ori bixenon :P a nie jakies badziewie z chin :P

Opublikowano
  • Autor

mozesz podac jakis ich przykladowy wyglad?

Opublikowano

wejdz w mój temat o audi :P i zobacz ostatnie foty :P

Opublikowano

wygląda to nienaturalnie i psuje piękny urok B6- :naughty:tki

Opublikowano

Sonary... nie kupuj tego badziewia. Tylko zeszpecisz auto. Do B6 ori bixenon :good:

Opublikowano
  • Autor

widze ze negatywnie nastawieni jestescie :) A mi sie wydawalo ze dzieki temu auto moze nabrac charachteru

Opublikowano

ale ostatecznie to Twój wybór .... my wyraziliśmy swoje opinie a które prosiłeś ..... jeśli Tobie się podobają i będziesz się z tym dobrze czuł to nie patrz na nas :good:

Opublikowano

widze ze negatywnie nastawienic jestescie :) A mi sie wydawalo ze dzieki temu auto moze nabrac charachteru

Jakoś mi się wydaję że auto bardziej straci niż zyska na charakterze. Poza tym druga sprawa jak z jakością takich lamp. Bo one głównie mają świecić. A tu możesz się przejechać i żałować zakupu.

Opublikowano

Chińskie badziewie :thumbdown: omijaj z daleka :hi:

Opublikowano
  • Autor

za uwagi oczywiscie dziekuje :) troche zaskoczony jestem ze nikomu sie nie podobaly, bede musial sie zastanowic bo daliscie mi solidne argumenty

Opublikowano

-----> :sick3:

Opublikowano

nie sa najgorsze lepsze by były chrom tylko auto musiało by mniec jakieś inne mody typu np zderzak s-line l

Opublikowano

nie sa najgorsze lepsze by były chrom tylko auto musiało by mniec jakieś inne mody typu np zderzak s-line l

LEDy w światłach nie pasują ani do B5 ani do B6. Czy chrom czy czarne to i tak by wyglądały :thumbdown:

Opublikowano

A mi sie podobają, skoro można mieć chińszczyznę z ledami z tyłu (Adamooo) to dlaczego nie z przodu?

Opublikowano
  • Autor

mam pytanie do tych bixeonow ori, czy jak kupuje na allegro to juz komplet? I czy ktos z forum jest ze Szczecina i za oplata zamontuje je? I jak to jest jak sie przepali zarowka czy cos, ile kosztuje nowa?

Opublikowano

Z tyłu nie ma problemu z jakością lamp, coś tam będzie świeciło i wystarczy, natomiast przednie lampy wpływają na bezpieczeństwo poruszania się w nocy.

Opublikowano

A mi sie podobają, skoro można mieć chińszczyznę z ledami z tyłu (Adamooo) to dlaczego nie z przodu?

Stawianie na równi lamp przednich z tylnimi to nieporozumienie..., tyl może ładnie wygladać a przód ma jeszcze solidnie świecić w nocy.

Opublikowano

A obadał ktoś jak takie lampki świecą w nocy? Dlaczego odrazu zakładać że bedą złe? Bo chińskie? :confused4: