Maciornik Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Orientuje się ktoś jaki jest kod lakieru kratki z grilla S4 ? Mam cały grill obity z kamieni i nigdzie nie mogę znaleźć kodu.
Baltasar Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 Hej juz wiadomo jaki mniej wiecej color Bo tez mi jest potrzebny
MaTeo85 Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 Kodu na kolor plastiku raczej nie znajdziesz, jedyna metodą to z grillem pod pachą iść do mieszalni lakierów i dobrać coś z wzorników. Nie będzie w 100% idealnie jak Ori ale da się ogarnąć tak że po pomalowaniu całości nie będzie widać różnicy
dekiel 13 Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 3 godziny temu, MaTeo85 napisał: Kodu na kolor plastiku raczej nie znajdziesz, jedyna metodą to z grillem pod pachą iść do mieszalni lakierów i dobrać coś z wzorników. Nie będzie w 100% idealnie jak Ori ale da się ogarnąć tak że po pomalowaniu całości nie będzie widać różnicy Dokładnie , dobiorą tym dynksem z latarką i kolor bedzie bardzo zbliżony. Ja właśnie zakupiłem nowe fele u TOMASONA , kolor ciemnozłoty. Kumpel w mi dobrał lakier w szpraju na ciężarki i nie daj boże obcierki felg.
Rekomendowane odpowiedzi