xyz180585 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) witam ostatnio troche ostrzej wsiadlem do auta i cos sie zerwalo w fotelu mianowicie przestala dzialac regulacja ledzwi chodzi mi o zaznaczony element na obrazku naczerwono, ma ktos pomysl jak to z powrotem "przymocowac" ? dolny element widze ze tam jest jakas srubka ale ciezko bedzie ja przykrecic bo dostep jest do bani do niej http://www.directupload.net/file/d/4429/wcohubu7_jpg.htm EDIT : jak się okazało po wiekszych ogledzinach byl urwany nit ktory trzyma ten element, rozwiercilem to i dalem wieksza srube Edytowane 29 Lipca 2016 przez xyz180585
karol2266 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Gdzieś już pisałem o tym. mechanik powiedział że można to pospawać, ale nie wiadomo ile to wytrzyma, widziałem jak to wkładają w rurkę i skręcają śrubami, Najlepszy sposób to kupić używany fotel z elekt. regulacją lędźwi i przerzucić. Ciekawostka w serwisie kiedyś sprawdzałem i cena tego stelażu wynosi około 500zł heheh
tomus8607 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Koledzy a jak wygląda wymiana tego? kupiłem fotele bez lędźwi a w starych mam i mogę przełożyć. dużo grzebania jest?
Emejcz Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 W dniu 14.09.2016 o 22:40, tomus8607 napisał: Koledzy a jak wygląda wymiana tego? kupiłem fotele bez lędźwi a w starych mam i mogę przełożyć. dużo grzebania jest? Ogarnąłeś temat? Ciekaw jestem czy się da.
Rekomendowane odpowiedzi