fenri95 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Witam tak jak w temacie którędy najlepiej przeprowadzić kable od zasilania z aku oraz sygnałowe bo głośnikowe domyślam sie że progiem. W bagażniku wzmacniacz z subem i przednie głośniki też napędzane z wzmacniacza Edytowane 31 Lipca 2016 przez fenri95
gachia77 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zasilania i sygnałowe również progami. Najwygodniej chyba
fenri95 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Już sobie z tym poradziłem . Od strony kierowcy puściłęm zasilanie nad bezpiecznikami przez komputer prosto do aku. sygnałowy kabel prawym progiem. A głośniki na przód wiadomo prawy lewy.
baraka Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Najważniejsze to nie puszczac interkonektów obok kabli zasilających.
fenri95 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Oczywiste bo zakłucenia lecą wtedy Spodziewałem sie że bedzie gorzej przeprowadzić te kable ale poszło szybo i speawnie.
rookie1984 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Teraz jeszcze kwestia wzmaka. Ja na wzmacniaczach Rockford'a i Helix'a łapałem zakłócenia. Przyczyną okazały się kable sygnałowe puszczone prawym progiem (AIV Silverado). Po przeniesieniu kabelków na środek auta piski ustąpiły. Problem pojawił się tylko na wzmacniaczach tych dwóch firm, dokładnie na modelu Helix A6 Competition i Rockford Fosgate POWER 800a4. Na innych wzmakach, których sporo przerzuciłem przez auto, piski nie występowały. Pozdrawiam i życzę miłego grzebania przy CA.
Giluś1990 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Już sobie z tym poradziłem . Od strony kierowcy puściłęm zasilanie nad bezpiecznikami przez komputer prosto do aku. sygnałowy kabel prawym progiem. A głośniki na przód wiadomo prawy lewy. Cześć. ile miałeś kabla zasilającego z aku 6 metrów ??
Rekomendowane odpowiedzi