Pathfinda Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Audi A4 B5 1.9TDi AJM: - seryjne graty, - EGR off, - 335 tyś. km przebiegu, - strojenie w HP Performance. Samochodem jeździ się o wiele przyjemniej i bezpieczniej Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Pathfinda
MrTea Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 turbo z AWX/AVF zrobilo by bardzo fajna robotę tutaj
Pathfinda Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam tego świadomość ale obecne turbo jest jeszcze w bardzo dobrym stanie, więc na tą chwilę nie będę kombinował Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Pathfinda
zadzik Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 No to szkoda bo zawsze mozna bylo starą sprzedać a tak koszy wzrosna bo program 2 x, w razenie z jazdy bezcenne
Pathfinda Opublikowano 22 Września 2016 Autor Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Zgadzam się, jednak przy pakowaniu turbiny z AWX/AVF wyszłoby około 160KM. Jest to już moc, przy której należałoby ogarnąć hamulce i zawieszenie, żeby jeździć bezpiecznie. Mam 1BA i podstawowe hantle, więc zdecydowałem się jedynie na soft Edytowane 22 Września 2016 przez Pathfinda
Rekomendowane odpowiedzi