motyl1987 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witam, mam problem. Nie mogę wyłączyć ECONu. Znajomy podpowiedział, że może to być uszkodzony czujnik ciśnienia klimatyzacji. Nie chce wymieniac go na ślepo. Czy mogę go w jakiś sposób sprawdzić? Bardzo proszę o pomoc.
cysiek18 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pierwszy i podstawowy sposób diagnozy takich usterek to VAG. Bez tego ani rusz
wojtek_lbn Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie włącza się klima-> podstawowe 2 kroki to błędy w klimatroniku i sprawdzenie czy jest czynnik w układzie.
motyl1987 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie włącza się klima-> podstawowe 2 kroki to błędy w klimatroniku i sprawdzenie czy jest czynnik w układzie. Czynnik w układzie jest. Czasem mam wrażenie , że nawet przy zapalonym ECON klima chłodzi. To możliwe? A bład jest taki jak na zdjęciu Podpowie ktoś jak sprawdzic ten czujnik ciśnienia klimatyzacji?
niekrasz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) to wyglada na blad klap a nie czujnika cisnienia klapa nie moze sie przestawic z cieplego na zimne powietrze poszukaj na forum: adaptacja klap albo silniczki klap do wymiany EDIT http://a4-klub.pl/index.php?/topic/80139-klima-z-jednej-strony-grzeje-z-drugiej-chlodzi-adaptacja-silniczki/ ten sam błąd Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez niekrasz
Rekomendowane odpowiedzi