Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Próba kradzieży - nieudana jak z MINI AC w PZU ? !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak z ciekawości ile dałeś za to mini AC i z jakiej wartości auta ???

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A niech mnie...

Też mam Mini Casco - sądziłem że wypłacają pieniądze za naprawe po włamaniu, w sumie to po to ubezpieczyłem auto (nie dopuszczam myśli że mi ukradną cały samochód, ale że się włamią i narozrabiają to bardziej prawdopodobne).

Audi A4 2000r. B5 1.8T - wartość ubezp. 24000zł - koszt 320zł/rok , woj.zachpom.

Opublikowano

A ja Wam napisze tylko tyle ze te warunki co macie w zamieszczonym linku na 1 stronie są z 2004 roku i są nie aktualne. Wyszły nowe warunki od 7 stycznia 2008 roku gdzie zmieniono formułkę "ubezpieczeniem są objęte szkody powstałe w pojezdzie bądżź jego wyposażeniu .... bez magicznego słowa :szkody całkowite" i zmiana punktu 7.1 :ubezpieczniem nie są objęte szkody ktorych watrość nie przekracza 500zł "....

Więc kolego jeżli podpisywałeś umowe na minicasco po 7 stycznia 2008 roku to dostaniesz kasę.

Dziwie sie ze na stronach internetowych PZU ma stare warunki umów. Pod tym linkiem są nowe warunki w PDFie.

http://www.pzu.pl/?nodeid=produkt_pzu_sa&group_id=40&category_id=29809&prod_id=1711

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanko:

Wiecie może czy mogę wykupić samo miniAC w PZU czy może powiązane jest to z OC??

Opublikowano

Możesz wykupić same minicasco i nie ma to nic wspólnego z OC, ja tak mam :) a OC mam w PZmocie....

Opublikowano

Dokladnie Panowie, warunki w PZU na mini casco sa zmienione i ogolnie jedyne czego to ubezpieczenie nie pokrywa to kolizji z wlasnej winy z innym pojazdem lub gdy wjedziesz w przykladowy słup :polew: szkoda musi byc wyzsza niz 500zl , musi byc na terenie RP , ubezpieczenie kosztuje grosze i sie oplaca mam samochod wyceniony na 50 000zl i place rocznie 700zl, :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W pakiecie OC i NW mAC wyjdzie jeszcze taniej :wink4: