greenspike Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam Mam maly problemik zgubilem komplet kluczyków i zostal tylko kluczyk serwisowy, mam mozliwosc dostac za darmo z angola z identyczna buda i silnikiem tylko ze bez gazu (moj jest zagazowany) caly komplet kluczy z wkladkami i stacyjka mam ochote przelozyc wszystko (moja stacyjka juz nieraz nie odbija) i w zwiazku z ta przekladka mam pytanie czy jest mozliwosc przeprogramowania immobilajzera tego nowego kompletu kluczyków a jezeli nie to co jeszcze wziasc z tego drugiego autka aby obeszlo sie bez programowania !! (a moze tez mozna zaprogramowac nowe immo pod nowy kmplet kluczy ??) np komputer itp. chce zrobic wymiane poniewaz boje sie ze moze autko mi odjedzie z garazyku Smile moj samochodzik to 2.6 abc benzyna + gaz 96r avant pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jeżeli komplet z angola jest z lat 1995 - 1997 to jest taka możliwość i mogę to zrobić.
carlos666 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 jak 98 w górę to musiałbyś zmienić jeszcze zegar z okablowaniem bo tam są "nowsze" wtyczki do niego.
greenspike Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Panowie dzieki za odpowiedzi, ale wczoraj siedzialem praktycznie caly dzien szukalem i z tego co widze trzeba mi tylko satcyjke, kluczyk i modul immobilajzera a potem to juz tylko zrobic adaptacje ecu i ma byc na allegro moge miec taki zestaw za ok 200 zeta tylko nie wiem czy stacyjka jest identyczna jak w innych modelach np sedan czy tez z innych rocznikow ?? juz kupilem obd2 aby zrobic adaptacje, jutro jade na gielde i polukam dam znac jak poszlo bo widze ze zero praktycznie informacji na moj temat pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi