DamianNowA4 1.9 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Niedawno zakupiłem swoje pierwsze audi, jest to A4 z 2004 roku, mam problem ze światłami, mianowice jest to ksenon Valeo i po prostu słabo swieci, wysokość świateł jest w porządku tylko jasność jest bardzo słaba. Miał ktoś kiedyś podobny problem? Proszę o pomoc i z góry dziękuje ?
michcio28810 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 zerknij w jakim stanie są odbłyśniki
Fido Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 I poczytaj trochę forum, to nie tania restauracja co podaje od razu po zamówieniu,
DamianNowA4 1.9 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie tanio to znaczy ile? Miał kiedyś ktoś taki problem?
Fido Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Miał kiedyś ktoś taki problem? Miał, poszukaj dobrze,popatrz w tematy już napisane.
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Prawdopodobnie masz odbłyśniki do regeneracji. Ja zrobiłem to u siebie i stała się światłość. Regenerowałem u poniższego kolesia. Albo wysyłasz mu swoje i czekasz 3 dni albo od razu wysyła Ci zregenerowane a Ty odsyłasz mu swoje. http://regeneracja-hc.com/cennik/a4-b6-2000-2004/ Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi