dawid4728 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 witam mam pytanko mam jakie zarówki mijania bedą podochodzic do audi a 4 b6 2002t 1.8T , czy to będą h4 czy h7?
X18XET Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 O ile masz zwykłe lampy halogenowe (a domyślam się, że tak) to oczywiście H7 .
dawid4728 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 panowie mam problem z halogrnami nie sieca mi sie a robiłem rorzad u mechanika, jest jakas wtyczka by działay halogeny? ( zarówki sa podpiete zaznaczam) no i klakson mi nie działa moze tez jest gdzies jaka wtyczka nie wpieta i gdzie sie znajduje prosił bym o pomoc
X18XET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zapewne mechanior nie podpiął wtyczek w zderzaku ^^. Nie wiem, czy dojdziesz tam jakoś od spodu bez ściągania zderzaka .
dawid4728 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Bezpieczniki sprawdzałeś ? tak tak bezpieczniki są sprawne Bylem dzis na stacji kontroli pojazdów ustawic świtał mijania lewa lampa była o prawą lampą krecił ale powiedział bym zdojła lampe bo podpsodem jakis zaczask tam jest by ustawic ją lepiej, moze ktos z was wie oco chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi