Jeremi Woźniak Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Audi zakupiona jakoś w maju. Koniecznie chciałem Quattro w 1.9TDI. Kupiłem trochę "napalony", ale z nieczego zrobiłem coś można powiedzieć. Silnik 1.9TDI 110km AFN, felgi BBS 18" 225/45R18. Zawieszenie: 4x nowy amor Ta-Tech, sprężyny nowe -35mm. Kierownica S-Line i podgrzewane d*py z bajerów, klimatronik. Relingi pomalowalem czarnym plastidipem oraz grill caly na czarno. Skrzynia sie kończy bardzo i szukam, ale znalezc nie moge. Potrzebuje skrzyni DGW ewentualnie EEP, jesli ktos ma taka kupie od razu! Ostatnio pomalowalem felgi z jednej str na czarno, z drugiej zostaly srebrne. Pozdro Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Jeremi Woźniak
enczu Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jakieś plany na przyszły czas? Z ciekawości, czemu różne kolory felg po obu stronach?
Jeremi Woźniak Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Teraz Audi jest u mechanika, oleje, filtry i duzo innych rzeczy mechanicznych i caly czas szukam nieszczesnej skrzyni... Od ponad miesiaca juz i nie ma nic. A felgi tak zeby bylo troche inaczej, podoba mi sie i tak i tak, niech ludzie pytaja wlasnie czemu tak? To powiem, a czemu nie
Rekomendowane odpowiedzi