kamilm1991 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Mój kolega ma problem z tym silnikiem. Wczoraj przyjechał do mnie i przypadkowo zgasił silnik bez sprzęgła aż szarpnął samochód. Po 15 min chciałem nim jechać ale nie chciał odpalić po kilku próbach odpalił ale z wciśniętym gazem. Przejechałem się ale strasznie kopcił i spadła mu moc oraz zapaliła sie kontrolka od silnika. Po odpięciu klemy błąd znikł ale auto nadal strsznie nierówno chodzi tak jakby nie palił na wszystkie Cylindry. Kolega dostał sie do rozrządu ale wszystko tam jest ok tzn pasek napięty i pasuje na znakach. Co to moze być? Pozdrawiam
xsebo1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Sprawdź błędy, nikt nie będzie strzelał w ciemno Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
kamilm1991 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Sprawdź błędy, nikt nie będzie strzelał w ciemno Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka kolega mówił ze błąd pokazywał coś z rozrządem
xsebo1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 To może być czujnik położenia wału lub dziura w tłoku od lejącego wtrysku. Niech kolega lepiej wklei info Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
kamilm1991 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Problem rozwiązany zawiesił się zawór w głowicy
xsebo1 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Jak to się zawiesił? Kolega robił gniazda i zawory? Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi