rawber93 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mam zwykłe reflektory, w samochodzie wymieniany był rozrząd.Po tym przestała działać regulacja świateł, przełącznik regulacji nie świeci się, silniczki nie działają.Może gdzieś w VAGu szukać błędów? Coś tam kasowałem po odlaczeniu aku ale nic nie pomogło. Koledzy nikt nic nie wie w tym temacie? Bardzo licze na pomoc bo swiatla opuszczone na sam dol i ciezko jezdzic...
kajmanovsky Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wydaje mi się że jakieś wtyczki mogły zostać nie podpięte, ew. urwane?
rawber93 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 spradzałem, odlaczalem- wyglada ze wszystko gra
black_edition Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 A do silniczkow dochodzi zasilanie jak zaczynasz regulowac ?
rawber93 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 a ma ktos moze schemat kostki reflektora? nie wiem ktory pin jest od regulacji problem rozwiązany:rozebrałem na kawałki przełącznik od regulacji: cos musialo nie stykac chyba: wyjalem plytke z ukladem i diodami, poruszalem, podlaczylem na krotko i ruszylo.
Rekomendowane odpowiedzi