Bishkopt Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam oto moje maleństwo jeszcze na blaszkach nietutejszych Wiem ze fele zmienic itp ale to wszystko z czasem. Pozdrawiam Bishkopt
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 opisz jakie wyposażenie fura spoko , jak to seria pomaluj dokladki pod kolor nadwozia i będzie ładniejsza
Diego Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Bardzo fajna, mozesz pokazac jakies fotki wnetrza
Bishkopt Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Na wszystko przyjdzie czas ale masz racje to bedzie pierwszy krok. Jak narazie wazne jest to ze przeleciala do tej pory tylko 26 tysi km. Co do wnetrza jak chwilke znajde to pstrykne ale dosc ubogo trzeba bedzie popracowac
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 wazne jest to ze przeleciala do tej pory tylko 26 tysi km :shocked: Przydały by sie fotki wnętrza , ogólnie seria to seria ale tak jak pisał kolega Trzeniek , dokladki sie proszą o kolorek
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 :mysli: tzn że ma 26kkm przebiegu czy tyle przejechała do Polski? bo wychodziło by że robiła 3 700km rocznie a tyle to ja robie w 2 tyg
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 :mysli: tzn że ma 26kkm przebiegu czy tyle przejechała do Polski? bo wychodziło by że robiła 3 700km rocznie a tyle to ja robie w 2 tyg hmmm cuda sie zdarzają z takimi przebiegami :gwizdanie: czekam na fotki wnetrza
Bishkopt Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 No wlasnie cudeńka sie zdarzaja a to wlasnie przyklad i to w 100 proc pewny. A co do wygladu to lada chwila bedzie lepiej;)
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 stary , no to gratulacje a skąd wiesz że pewny? tak z ciekawości , jak nie chcesz napisać to nie pisz rodzynek
Deszcz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Gratulacje, ładny srebrny sedan, przebieg kosmos :> ciekawy jestem bardzo jak Ci wyjdzie ze spalaniem... To manual czy multi?
Bishkopt Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 Autko jest w manualu, a spalanko w miescie ok 12 litrów dlatego zainwestowałem w LPG i teraz ok 14 ale przy aktualnej cenie gazu to i tak rewelacja. Poza tym juz założone 17 :> zdjęcia wrzucę niebawem
Rekomendowane odpowiedzi