xManiak Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam użytkowników a4 mam problem z zawieszeniem z tyłu. Strasznie wozi na prostej sprawdziłem na podnośniku i okazało sie ze pasowało by wymienic wszystkie tulejei stabilizatory. Tylko mam taki problem ze musze zamówić na necie bo nie przebywam w PL. Czy mogl by klos napisac z czego sie sklada komplet tylnego zawieszenia. Pozdrawiam
Lukasz_N Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/352180-tylne-zawieszenie-a4b6-fwd/
franciszek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam użytkowników a4 mam problem z zawieszeniem z tyłu. Strasznie wozi na prostej sprawdziłem na podnośniku i okazało sie ze pasowało by wymienic wszystkie tulejei stabilizatory. Tylko mam taki problem ze musze zamówić na necie bo nie przebywam w PL. Czy mogl by klos napisac z czego sie sklada komplet tylnego zawieszenia. Pozdrawiam Z tylnym zawieszeniem jest troche roboty ja mialem uziemione auto 3 dni ,ale wymienialem jeszcze komplet ory amorki wszyskie gniazda itd,do tego sprezyny, gumy sprezyn duzo pier**l ,pelna geometria i pare tysiecy pękło
xManiak Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dzieki chłopaki biore sie za spisywanie i zamawianie.
Rekomendowane odpowiedzi