Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Cześć, szukałem na forum i w googlach i nie mogę nigdzie znaleźć do czego służy ten przycisk: Ewentualnie może posiada ktoś polską instrukcję do klimatyzacji?
karaluch8 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nawiew na centralne kratki nawiewu.
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ok, dzięki, jeszcze mam pytanie, gdy przyjdzie zima i klima nie będzie używana to po prostu ustawiam temperaturę i wyłączam płatek śniegu po lewej stronie na dole tak?
miszaq92 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ok, dzięki, jeszcze mam pytanie, gdy przyjdzie zima i klima nie będzie używana to po prostu ustawiam temperaturę i wyłączam płatek śniegu po lewej stronie na dole tak? Dokładnie tak.
Grztom Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ten płatek śniegu nawet Ci sie nie załączy ponizej 5 stopni
karaluch8 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ten płatek śniegu nawet Ci sie nie załączy ponizej 5 stopni Co się nie załączy. Wyciągasz tą plastikową osłonę od zbiorniczka wspomagania, tam masz pare kabli, między innymi taką zieloną wtyczkę, rozpinasz - bierzesz plus z aku i podłączasz, i klimatyzacja w zimie działa. Tak napisałem, na wszelki wypadek jakby komuś gorąco w zime było.
Grztom Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ten płatek śniegu nawet Ci sie nie załączy ponizej 5 stopni Co się nie załączy. Wyciągasz tą plastikową osłonę od zbiorniczka wspomagania, tam masz pare kabli, między innymi taką zieloną wtyczkę, rozpinasz - bierzesz plus z aku i podłączasz, i klimatyzacja w zimie działa. Tak napisałem, na wszelki wypadek jakby komuś gorąco w zime było. haha no dobra niech Ci będzie pisałem tak bo zakładałem ze karaluch8 tam nie grzebał
Kasparov Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Ja mam pytanie czy przy załużmy -10 jak sobie tak podłączoną na krótko klimie odpalę ją czy nic się nie stanie, popsuje. Bo po coś ci inżynierowie ustawili te 5 czy 3 stopnie. Sent from out of
karaluch8 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Ja mam pytanie czy przy załużmy -10 jak sobie tak podłączoną na krótko klimie odpalę ją czy nic się nie stanie, popsuje. Bo po coś ci inżynierowie ustawili te 5 czy 3 stopnie. Sent from out of Sam sobie odpowiedziałeś..... Niby ten parownik czy co tam mógłby zamarznąć. Więc lepiej nie ryzykować.
Grztom Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Widzisz karaluch8 nagadałeś i już kombinują
Gość Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 A takie szybkie pytanie, jak zmienić stopnie z F na C na panelu?
Grztom Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Naciśnij i przytrzymaj przycisk recyrkulacji. Następnie naciśnij ‘+’ temperatury aby zmieniać jednostki pomiędzy Celsjuszami i Fahrenheitami na wyświetlaczu klimatyzacji i wskaźnika temperatury zewnętrznej.
Rekomendowane odpowiedzi