Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idźcie z tymi gwintami :disgust:

Plastuch, fajnie masz niebiesko pod maską :)

Opublikowano

Dziękować rewelki nie ma :) ten drugi to ciśnienie oleju a musze je przenieśc w kratki nawiewu bo na słupku mnie czasem rozpraszają :)[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 00:02_________________________________________________Nowy gadzet pod mache:

990d1a6bcba27b86m.jpg

Rozpórka przednia górna JOM / INXX już na aucie:

56cae4554fea3c7em.jpg

Dolna od Labela juz jedzie do mnie,

Przy okazji skręciłem troche nakrętki na amortyzatorach z tyłu jest tak:

092431ee9bd0e8e0m.jpg

Jakos to wygląda :wink4:

gadles z sasiadem magikiem? :naughty:

ja znalazłem takiego magika u siebie w okolicy, dorabiał mi piasty do quada, i ogarnie nakrętki :wink4:, tylko muszę sciągnąć nakrętkę na wzór :decayed:

to jak plastuch nie ogarnie to pamietaj o mnie :good:

spoko, loko :wink4:, czekam tylko na zlot, bo moskal ma mi swoje 1BE podrzucić, i póki co sobie je wrzucę, a gwint lekko podpicuje, malowanie sprężyn i dorobienie nakrętek :naughty:

no pod maską masz za***iście plastuch, i jak ta rozpóreczka? duża różnica? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzięks :good: nie wszystkim się podoba :) No jakieś mam ciche dni z sąsiadem :thumbdown: Zamówiłem te nakrętki 6 szt. i cisza z jego strony przypomne mu się :wink4:

Opublikowano

Dzięks :good: nie wszystkim się podoba :) No jakieś mam ciche dni z sąsiadem :thumbdown: Zamówiłem te nakrętki 6 szt. i cisza z jego strony przypomne mu się :wink4:

przypomnij :):decayed:

Opublikowano

smerfastycznie :decayed:

Opublikowano

no ja mogę zaczekać do końca miesiąca, potem sobie zaniosę tu do siebie :wink4:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
no pod maską masz za***iście plastuch, i jak ta rozpóreczka? duża różnica?

No chyba nidzie indziej nie mam ładniej :D

Przejechałem z nią ze 250km i jes sztywniej :gwizdanie: a na zakrętach zdecydowanie lepiej ciekawy jesem czy się jeszcze poprawi z dolna :) Niby mit że w a4 górna coś daje ale naprawde czuć różnice :good:

Opublikowano

Przejechałem z nią ze 250km i jes sztywniej :gwizdanie: a na zakrętach zdecydowanie lepiej ciekawy jesem czy się jeszcze poprawi z dolna :) Niby mit że w a4 górna coś daje ale naprawde czuć różnice :good:

no ja szukam cały czas tej z a6 po pieniądzach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A Nosb nie ma tej z S4

To samo pomyslałem :)

Opublikowano

A Nosb nie ma tej z S4

ma ale coś pisał że bedzie ją zakładał do swojego ulepa :naughty:

Opublikowano

Do takiej z S4 trza dokupować mocowania z A6.

Opublikowano

czuc czuc, od razu u mnie na wyjezdzie z grazu poczulem roznice, mam kilk ametrow takiej koleiniastej zuzlowki od razu mniej telepalo na boki buda :good:

Opublikowano

Do takiej z S4 trza dokupować mocowania z A6.

ostatnio poszły dwie od a6 na allegro po 50zł :wallbash:, ale jeszcze się trafi :evil:

Opublikowano

ciekawe czy w AEBach były te rozpórki bo jutro bede miał taką A6, ale wątpię bo silnik pierdziawka :thumbdown:

Opublikowano

ciekawe czy w AEBach były te rozpórki bo jutro bede miał taką A6, ale wątpię bo silnik pierdziawka :thumbdown:

one były chyba od 2.5 tdi, w góre :wink4:, pisałem do gości na allegro i za 100zł chce jeden oddać, jak nie znajdę nic tańszego to ją wezmę :decayed:

Opublikowano

one były chyba od 2.5 tdi, w góre :wink4:, pisałem do gości na allegro i za 100zł chce jeden oddać, jak nie znajdę nic tańszego to ją wezmę :decayed:

jak jej nie wezmiesz to daj komus z forum niech kupi sobie kto nie ma a chce miec u siebie :good:

PS plastuch fajne smerfy mechaniczne pod maska :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Na alle. to się czasem trafiają perełki :decayed:

Opublikowano

jak jej nie wezmiesz to daj komus z forum niech kupi sobie kto nie ma a chce miec u siebie :good:

tak zrobie :wink4: jak sie nie uda w tym tygodniu dorwać czegoś tańszego to pewnie ją łyknę, jak nie to na battalionie sie info pojawi :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: czego Wy nie wymyslicie :tongue4:

Opublikowano

plastuch nie masz klimy ?

tez mi kopara opadla ;(