kukui Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam mam pytanie czy sa jakies duze problemy z załozeniem lamp xsenon lub bi jak w temacie czy wystarczy same lampy czy musi byc cos do tego zeby działały jak orginalnie załozone. dzieki
letallec Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Co masz teraz? Jesli H7 to "wystarczy" zderzak ze spryskiwaczami, uklad samopoziomowania, i lampy.
kukui Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Właśnie sie rozgladam za autem i niektróre ciekawe nie posiadaja xenonków i dlatego pytam zeby załozyc takie światełka
letallec Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Aaaa, to jak Ci zalezy na xenonach, to lepiej niech juz je ma. Problem jest duży, jeśli chcesz tak jak w ori. Wtedy jest duzo rezania.
ykk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Z Bi bedzie troszke wiecej klopotow: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t20850.0.html Jak juz koniecznie chcesz xenon to kupuj H.I.D H7
kukui Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t20850.0.html Przeczytałem ten wątek i wychodzi na to ze nie bedzie tak ze kupie lamy bi załoze i tyle tylko czekaja mnie jakies przeróbki ale jak kupie zwykłe xsenony to podejda bez tz rezania czy zezania tak dobrze to zrozumiałem
kukui Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 letallec dzieki a zapytam z ciekawosci czy miałes u siebie czy dokładałes a i jak z tymi spryskiwaczami i ta regulacja to tez czeba dokupic?
letallec Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Mialem xenony i nic nie dokladalem. Co do elementów, to trzeba zapytac kogos, kto ma etke.
ykk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja z mila checia pozbede sie swoich kompletnych xenonow.. :gwizdanie:
kukui Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja z mila checia pozbede sie swoich kompletnych xenonow.. :gwizdanie: Czemu chcesz sprzedac i za ile
Dibo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja z mila checia pozbede sie swoich kompletnych xenonow.. :gwizdanie: Czemu chcesz sprzedac i za ile Pewnie chce zamienić na bixenon
Rekomendowane odpowiedzi