Pikor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam pacjent a4 b5 po lifcie. Ostatnio zakupiłem nowe radio Pioneer mvh-180UB które póki co podlaczylem pod ori głośniki razem z wzmakiem i skrzynia w bagażniku. Obecnie oczekuje na kuriera który dowiezie moduł który uruchomi tylne głośniki, ale problem polega na tym ze gdy mam podłączone tylko przednie i ustawie radio np na vol. 15 to nagle zaczyna przerywać tj brakowało mu mocy po czym się wyłącza i włącza na nowo i znowu się resetuje i tak w kółko. Co może być tego przyczyną? Wydaje mi się ze nawet bez włączonego wzmacniacza i skrzyni głośniki powinny grać do jakiegoś stopnia a tu nic. Spotkał się ktoś z czymś podobnym? Gdy podlaczylem inne radio to grało bez problemu lekko charczac ale głośniki wyrabialy nawet przy vol. 30
Tom A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 zabezpieczenie się włącza albo masz zwarcie w instalacji lub sam głośnik robi zwarcie lub co najgorsze uszkodzone radio.
Pikor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zepsute radio to odpada bo podlaczylem je i kolegi w aucie i wszystko śmiga. A gdy jego radio podlaczylem do mnie to też grało ale przy volume 30 radio przygasalo na wyświetlaczu
Rekomendowane odpowiedzi