oldi84 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam , jakiś tydzień temu przestał działać mi centralny zamek ,pompy centralnego w ogóle nie słychać ,przy otwieraniu drzwi oświetlenie kabiny się nie zaświeca ,po otwarciu drzwi przy zapalonych światłach ,auto nie oddaje dźwięku ostrzegawczego .Ma ktoś pomysł co może być przyczyną ,bo chyba przyczyna nie jest pompa.
tomekch973 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) nie robiłeś nic ostatnio przy elektryce auta? np zmiana radia? działa zamykanie/otwieranie drzwi przyciskiem na dzwiach kierowcy? Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez tomekch973
oldi84 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 właśnie nic nie robiłem ,otwieranie na drzwiach też nie działa:/
tomekch973 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) sprawdzales bezpiecznik od centralnego zamka? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/325092-rozmieszczenie-bezpiecznikow/ bezpiecznik nr 14. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez tomekch973
oldi84 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 na podstawie tej rozpiski wymieniłem 3 bezpieczniki na nowe ,mimo tego że nie były przepalone
tomekch973 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 zwróć uwagę na ostatnie linijki : UWAGA: Opisy bezpieczników mogą się różnić w zależności od lat produkcji auta, wersji wyposażenia, silnika. Właściwy opis bezpieczników dla danego auta powinien się znajdować w jego instrukcji obsługi, oraz na zaślepce skrzynki z bezpiecznikami. Nie bierzemy odpowiedzialności za wadliwą instalacje bezpieczników, ani za ewentualne błędy w opisach. Sprawdź na zaślepce skrzynki bezpieczników, może się róznic
oldi84 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 widziałem właśnie ten dopisek dlatego też sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i każdy wygląda na dobry ,chyba będę musiał podjechać gdzieś sprawdzić czy jakieś błędy pokaże albo kupić garść bezpieczników i wszystkie wymienić
Rekomendowane odpowiedzi