miras2628 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Szukałem na forum ale nie mogę znajść takiego przypadku jak mój. Od jakiegoś czasu mam problem z kamerką w moim audi. Po włączeniu wstecznego włącza się i obraz zaczyna mrygać i kamerka sie wyłącza. Tak jak by gdzieś coś nie łączyło. Nie dzieje się tak za każdym razem. Może miał ktoś z was taki problem i będzie mógł mi pomóc czego szukać i gdzie. Pozdrawiam
miras2628 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nie podpinałem jeszcze vaga. Mam nagranie co sie dzieje. Ale nie moge dodac filmiku zeby bylo widac co konkretnie sie dzieje. W kazdym badz razie czujniki cofania dzialaja tylko obraz ginie.
wrclaguna Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 pewnie cos z okablowaniem jest nie halo podepnij kompa i wklej tu błedy bo tak bedziemy tylko gdybac .
miras2628 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ok. Jak na razie wklejam link żeby było widać co mi się dzieje. Jutro podjade podpiac kompa i jak beda jakies bledy to wkleje pozdrawiam
MarcinOslo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 U mnie tak sie dzieje raz na jakis czas ,wyrzuca wtedy 2 bledy cos z polaczeniem video w opisie. Nie laczy wtyczka fakra od kamerki w klapie ,jak obraz zniknie ,wystarczy otworzyc bagaznik ,zamknac i juz dziala W moim wypadku dzieje sie tak na wiazce z Kufateca .... ,musze to rozebrac i zrobic po swojemu ale jakos nie moge sie zebrac.
miras2628 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 No i komp podpięty. Brak jakichkolwiek błędów z kamerką.
przemu6 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Witam, rozwiązał ktoś problem? Mam identyczny problem jak na filmiku, który dodał miras2628
Rekomendowane odpowiedzi