Mordeliuss Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Witajcie, W ostatnim czasie postanowiłem odnowić swoje felgi. Jaki kolor proponowalibyście żeby ładnie komponowały się z kolorem nadwozia? Propozycję proszę zostawiajcie w komentarzu. Oczywiście jeżeli ktoś posiada jakieś umiejętności żeby zmienić kolor felg na zdjęciu to prosiłbym o wykonanie takiejprzeróbki z podaną przez siebie propozycja.Z góry dziękuje za pomoc.
enczu Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Osobiście bym nie kombinował za wiele. Srebrne zawsze pasuje bo fajnie kontrastuje z czarnym, ewentualna ewentualnosc to grafit/antracyt (mialem i wygladalo nawet spoko, znajdz u mnie w temacie sa foty). Ewentualnie bialy lub czarny, tyle ze czarny na pewno zginie.
muunv Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Ja bym uderzal w grafit, tak jak napisal enczu. Czarny juz wizualnie pomniejszy kolo. Chociaz chcialbym jeszcze zobaczyc jakby wygladal bardzo ciemny niebieski na tych felach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enczu Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Znajomy miał w kolor budy, szału nie robi, bo to nadal ciemny kolor i felga ginie
Mordeliuss Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 No właśnie zastanawiałem się nad grafitem lub białym. W a3 8l miałem białą perłę jednak tam felga miałą mniej radmion i lepiej to wyglądało.
igor.ddk Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 najlepiej to został w takim kolorze jaki masz teraz bo masz relingi chromowane i pasuje
Rekomendowane odpowiedzi