Madern Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem ciekawą rzecz. Otóż przy np. włączaniu się do ruchu, czyli skrętu kołami i jednoczesnym ruszeniu,zawracaniu, parkowaniu z przodu coś wydaje dziwny dźwięk, ciężko to opisać tak jakby, głośne koło zębate i im większa prędkość, tym "szybszy" ten dźwięk. Co to może być ? Jeśli ma to znaczenie to quattro.
misiek547 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Przegub Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
quadral20004 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Przegub klekocze.maga to byc laczniki stabilizatora lub cos ze strony wspomagania
Madern Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 A czy to groźne ? Mam jutro do zrobienia trasę +200km, po dojechaniu mam tam na miejscu mechanika, ew mogę jutro rano zajrzeć ale to raczej tylko na oględziny bo części nie zdąży zamówić nawet.
karol2266 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) na 100 % przegub, jak jedziesz na wprost i wtedy Ci stuka to już nie dobrze. Edytowane 10 Września 2016 przez karol2266
Rekomendowane odpowiedzi