Damianq Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Panowie szybkie pytanie od czego są przyciski zaznaczone na poniższym zdjęciu i w jakich opcjach one występują? Przeglądam ogłoszenia B7 i widze różne konfiguracje tych przycisków (pokręteł), ale nie mogę dojść w jakiej opcji one występują? Wydedukowałem, że pierwsza fota to do jazdy dziennej, druga jazda dzienna ale drugie to nie mam pojęcia, trzecia ustawianie świateł ręczne i drugi to samo - nie wiem. No i kiedy pojawia się na pokrętle opcja AUTO? Czy występują jeszcze jakieś inne w tym miejscu? Edytowane 9 Września 2016 przez Damianq
DARIO88 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 CLH - Coming Leaving Home . Czyli po włączeniu tej funkcji światła świecą przez jakiś czas byś mógł trafić do domu
andrzej104513 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 DRL to jak piszesz do jazdy dziennej ,występowało w b7 ale zakładają też w b6. Kolejne to CLH tzw doprowadzenie do domu,występowały jeszcze bez żadnych przycisków ,wtedy był xennon.
Damianq Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Czyli reasumując (mowa oczywiście o B7): foto 1: najuboższa wersja czyli zwykle światła bez regulacji i światła do jazdy dziennej foto 2: najbogatrza wersja czyli xenon/bixenon/bixenon skrętny+DRL+CLH foto 3: wersja z CLH bez DRL i światła zwykłe z regulacja Jak nie ma żadnych przycisków jest sam xenon bez DRL i CLH? Dziwne to by było... Xenon jest a takich zabawek nie ma? Edytowane 9 Września 2016 przez Damianq
nitroo Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Jak nikt nie zapłacił, to nie ma bajerów. Były opcje: - bez żadnego przycisku, - sama regulacja wysokości świateł, - sam DRL, - regulacja wysokości świateł i CLH, - DRL + CLH.
Damianq Opublikowano 10 Września 2016 Autor Opublikowano 10 Września 2016 A w jakiej z tych opcji występują xenony/bixenony/skrętny?
karol2266 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Czyli reasumując (mowa oczywiście o B7): foto 1: najuboższa wersja czyli zwykle światła bez regulacji i światła do jazdy dziennej foto 2: najbogatrza wersja czyli xenon/bixenon/bixenon skrętny+DRL+CLH foto 3: wersja z CLH bez DRL i światła zwykłe z regulacja Jak nie ma żadnych przycisków jest sam xenon bez DRL i CLH? Dziwne to by było... Xenon jest a takich zabawek nie ma? u mnie nie ma żadnego przycisku, mam xenon + samopoziom i to nie jest najuboższa wersja bo samochód reguluje za mnie światła, a ja nie muszę się w to bawić gdy mam pełny samochód
andrzej104513 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Dokładnie pierwsze foto nie jest najuboższą wersją ,ma xennon. Najuboższa była by sama regulacja wysokości ,czyli brak xrnonu i reszty.
Damianq Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 A czemu w pierwszej opcji nie ma AUTO na pokretle?
moglaj80 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 A czemu w pierwszej opcji nie ma AUTO na pokretle? bez czujnika świateł
Rekomendowane odpowiedzi